De voordelen van een heupoperatie door voorste benadering

De operatie wordt volledig vergoed; bekijk recente meldingen!

Steeds meer mensen kiezen voor de voorste benadering bij een totale heupoperatie. Bij de voorste benadering wordt het heupgewricht via de voorkant benaderd, zonder spieren en/of pezen door te snijden. Zo wordt de heupprothese op de meest veilige manier geplaatst. Hierdoor kunt u slechts een aantal uur na de heupoperatie uw been volledig belasten. Door de voorste benadering is de hersteltijd aanzienlijk korter en is de kans op complicaties gering.

U maakt zelf geen kosten; het verschil tussen uw vergoeding en de kosten voor de operatie neemt Van den Eeden Hip Clinic van u over middels een akte van cessie

De persoonlijke aanpak bij een voorste benadering geheel kosteloos

Van den Eeden Hip Clinic is een gespecialiseerde kliniek met de focus op het heupgewricht. U kunt bij ons terecht voor uw heupoperatie via de voorste benaderingstechniek zonder zorgen over de kosten. Het verschil tussen de vergoeding van uw zorgverzekeraar en de kosten voor de operatie nemen wij volledig van u over via een akte van cessie vergoed. Persoonlijker, beter en veiliger, daar staan wij voor. Dat vinden onze patiënten ook. Bekijk hier de ervaringen van de mensen die u voor zijn gegaan.

Waarom Van den Eeden Hip Clinic?

De direct anterieure methode (voorste benadering) is een behandelmethode waarbij de expertise van de specialist hét verschil maakt. Juist binnen onze focuskliniek en door middel van ons unieke Van den Eeden Hip-protocol kan op alle fronten de hoogste kwaliteit worden gewaarborgd. Onze resultaten zijn meetbaar beter dan bij operaties verricht volgens andere methoden, zowel bij oudere als jonge mensen. Van den Eeden Hip Clinic verzekert u van:

  • Een veiliger herstel
  • Kortere revalidatie
  • Persoonlijke behandeling
  • Betere resultaten
  • Geen kosten
  • Geen wachtlijsten

Heeft u last van heupartrose/coxartrose en overweegt u een heupoperatie of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@vandeneedenhipclinic.eu. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)70 319 11 09. Wij helpen u graag! Bij vragen kunt u ook onze veelgestelde vragen raadplegen.

[good-reviews cycle=”fader” excerpt=1]

Afspraak maken Bel Direct