Heup focuskliniek

De operatie wordt volledig vergoed; bekijk recente meldingen!

Welkom bij de Van den Eeden Hip Clinic. Van den Eeden Hip Clinic is een focuskliniek met de focus op de heup. Wij zijn een gespecialiseerde kliniek die zich volledig heeft toegelegd op de behandeling van coxartrose.

U maakt zelf geen kosten; het verschil tussen uw vergoeding en de kosten voor de operatie neemt Van den Eeden Hip Clinic van u over middels een akte van cessie

Coxartrose wordt ook wel heupslijtage genoemd. Er zijn verschillende manieren om coxartrose te behandelen. Binnen Van den Eeden Hip Clinic voeren wij de direct anterieure methode uit volgens een specifiek behandelprotocol. Dit behandelplan is veiliger, minder pijnlijk en minder belastend. Zo is de revalidatieduur korter waardoor u snel weer deelneemt aan een actief dagelijks leven.

Van den Eeden Hip Clinic is een focuskliniek met de focus op het heupgewricht. In 2012 is Dr. F.M.C. van den Eeden een focuskliniek gestart waarbij mensen met heupklachten snel en goed geholpen kunnen worden zonder wachtlijst.

Binnen onze focuskliniek hebben we ons volledig toegelegd op de behandeling van mensen met coxartrose via de direct anterior approach (DAA). Deze direct anterieure methode wordt ook wel de direct voorste benadering of AMIS-methode genoemd. Bij deze operatietechniek wordt het heupgewricht via de voorkant geopereerd. Er worden geen spieren en pezen doorgesneden. Het resultaat van deze behandeling is afhankelijk van de ervaring van de uitvoerend orthopedisch chirurg, de kwaliteit van de operatiefaciliteiten en het operatieteam.

We behalen de hoogste kwaliteit door de heupoperatie voorste benadering / direct anterieure methode uit te voeren volgens het Van den Eeden Hip-protocol. We passen een persoonlijke behandeling toe waarbij er veel tijd is voor de patiënt. Bij zowel oudere als jonge mensen een meetbaar beter resultaat door centralisatie van behandeling.

  • Betere resultaten
  • Geen wachtlijsten
  • Persoonlijke behandeling
  • Veilig herstel
  • Korte revalidatie