Nieuwe heup ervaringen

Op deze pagina leest een hoop nieuwe heup ervaringen van mensen die u al voor gingen. We begrijpen immers dat het niet zomaar een ingreep is. Deze ingreep wordt ook wel ‘voorste benadering’ genoemd en zorgt ervoor dat u weer zonder heupklachten door het leven kunt. Wat veel mensen niet weten, is dat een nieuwe heup u bij onze focuskliniek niets kost. Wij vergoeden de kloof tussen de vergoeding van uw verzekeraar en de daadwerkelijke prijs van de ingreep. Lees gauw meer over de voorste benadering ervaring van patiënten van Van den Eeden Hip Clinic.

Aan een nieuwe heup zijn bij ons geen kosten verbonden. De operatie wordt volledig vergoed!

2
Binnen drie weken weer op de green

“Op alle fronten een uitmuntende behandeling, snel, goede voorlichting en begeleiding.

» Lees meer

Nooit gedacht dat ik binnen een week zonder krukken zou lopen, na 14 dagen weer auto reed en na 3 weken weer op de golfbaan zou staan.”

» Minder

2
3
Geen pijn

“Met zeer positieve gevoelens denk ik terug aan mijn heupoperatie eind augustus, uitgevoerd door dr. Frank van den Eeden.

» Lees meer

Zowel de tijd als de zorg die hij aan zijn patiënten besteedt is perfect. Een zeer deskundig arts waar je 100% vertrouwen in hebt en die ik hierbij dan ook iedereen aanraad. De dag na de operatie liep ik al met één kruk, zonder pijn, dat ik overigens helemaal niet heb gehad.”

» Minder

3
4
In twee weken weer de oude

“Ik kan dit echt iedereen die niet te zwaar is en geen zware medische klachten heeft, voor 100% aanraden.

» Lees meer

Wat geeft dit een enorme tijdswinst. Binnen 2 weken weer de oude, geen pijn, fietsen en autorijden. Onbegrijpelijk. Geen revalidatie dus.”

» Minder

4
5
Subliem

“Prima benadering, vlotte behandeling, korte wachttijd. Resultaat subliem. Binnen de kortste tijd alles weer mogelijk. De gehele behandeling (dagopname) kort en goed.”

5
6
Als een gast ontvangen

“Binnen 9 maanden 2 nieuwe heupen. Zeer snel geholpen: beide keren was er tussen 1e contact (bellen voor info) en de operatie slechts 3 weken.

» Lees meer

Frank van den Eeden en zijn team geven je het gevoel een gast te zijn, niet een patiënt. Erg aangenaam. De operatiemethode zorgt voor snel, probleemloos herstel. Aanrader. Kortom: kundigheid, professionalisme, warmte & aandacht. Mooie cocktail – waar vind je dat nog?”

» Minder

6
7
Binnen een week weer achter het stuur

“Als ik hoger dan een 10 kon geven dan kreeg dr. van den Eeden een veel hoger cijfer. Prima arts, fijn team. Goede voorlichting en begeleiding! Op maandag geopereerd en zondags erop reed ik weer auto.”

7
8
Aanbevolen

“Mijn beide heupen zijn nu vervangen en dat is uitstekend gedaan. Ik raad iedereen aan om naar Dr. Frank van den Eeden te gaan als er een heup moet worden vervangen. Wat een geweldige orthopedische chirurg.”

8
9
Goede voorlichting, een verademing

“De speciale manier van opereren heeft mij erg aangesproken. Een snelle revalidatie en ook geen wachtlijst.

» Lees meer

Ik ben super tevreden over de voorlichting en alle info die in een behandelboek is samengevat. Ik heb 18 dagen geleden een nieuwe heup gehad en loop zelfs al zonder krukken en zonder pijn. Een verademing na de afgelopen maanden voor de operatie. Een aanrader voor elke heup patiënt.”

» Minder

9
1
Fluitend naar de kliniek

“Ik ben op 19 okt 2015 geopereerd (vrouw, 59 jaar). Vanaf moment van ontwaken uit de narcose voelde ik me super.

» Lees meer

Na een dag naar huis en na 2 dagen liep ik met een kruk. Heb totaal geen pijn meer gehad, geen dik been. Kon meteen ook been goed heffen en oefeningen zonder problemen doen (nb ik ben lenig en sportief). Na 2 weken reed ik weer auto en liep zonder krukken. Als ik morgen weer geopereerd zou moeten worden dan ging ik weer fluitend naar de kliniek. Ook de info en nazorg helemaal top. Dr. van den Eeden belde naar huis op om te informeren of alles goed ging. Het was ook heerlijk dat ik op heel korte termijn geopereerd kon worden.”

» Minder

1
10
WC

“Super om 14:00 geopereerd en dezelfde avond liep ik naar een wc toe. Geen pijn, goed verzorgd, je wordt door hem persoonlijk begeleid en niet ff snel. Dr. van den Eeden neemt netjes alle tijd. Bij binnenkomst, tijdens de operatie, maar ook daarna. Prima personeel.”

10
11
Ga zo door!!!

“Allemaal mooie verhalen hier, maar een operatie is toch een ingreep. Ik was bang en mijn ritme ligt ook wat lager, maar het team heeft me echt goed begeleid.

» Lees meer

Elke dag een stapje verder, als patiënt ben je afhankelijk en hier doen ze wat ze kunnen. Erg goed. Dank aan mijn huisarts en fysiotherapeut en ook aan mijn man, de beste ‘buddy’ die er is. Frank bedankt, we hopen dat je geniet van de muziek. Ga zo door!!!”

» Minder

11
12
Prachtig

“Ik geniet weer en zie niet op tegen de volgende heup. Eerst links, over een tijdje rechts. De kliniek is prachtig!”

12
13
Zonder pijn

“Bijna drie weken na de operatie. Zonder pijn, kan alles weer doen. Ik ben zachtjes aan ook met sporten begonnen. Bewegen is mijn lust, bewegen is leven. Ik ben een gelukkig mens met dank aan Frank en zijn team!”

13
14
Blij

“Ik ben enorm blij met de keuze die ik heb gemaakt om me bij Dr. Frank te laten behandelen.

» Lees meer

Kiezen voor medische zorg in Nederland is momenteel erg verwarrend en ook verzekeraars lijken hun eigen motieven te hebben om dwars te gaan liggen of moeilijk te doen, maar ik ben blij dat ik heb doorgezet. Ik wist dat Frank een goede dokter was en vind het van hem dan ook echt enorm moedig dat hij op een moment zoals nu deze stap heeft gezet. Ik vind het prachtig. Ik loop weer! Groet.”

» Minder

14
15
Zonder gekheid

“Beperkingen heb ik niet meer. Ik doe iedere dag mijn oefeningen, fiets op de hometrainer en wandel.

» Lees meer

Als mensen horen dat je een nieuwe heup hebt gekregen, krijg je altijd griezelverhalen van wat er allemaal mis is gegaan bij anderen. Dan zeg ik altijd dat de chirurg het dan niet kan en vertel ik dat ik Frank als arts heb gehad, dus dat er niks mis gaat! Alleen jammer dat ik geen bomen meer kan beklimmen, dat optrekken gaat niet zo geweldig meer, maar ach dat deed ik voorheen ook niet! Zonder gekheid, het gaat geweldig! Hartelijke groet.”

» Minder

15
16
Kleermakerszit

“Ik ben nu 3 maanden verder. Het enige wat ik nog niet kan is in kleermakers zit gaan zitten, maar ik oefen er wel op. Ik wil jullie echt ongelooflijk danken voor deze ingreep, als het dan toch moet dan bij jou Frank!!!! Heel veel liefs Ank.”

16
17
Vertrouwen

“Een zeer goede ervaring. Een dag na de operatie stond ik naast mijn bed. Mijn vrouw kon haar eigen ogen niet geloven.

» Lees meer

Het is ook een beetje gek, zo een groot verschil door geen spieren door te snijden. Je begint je af te vragen waarom deze operatie niet overal op deze wijze wordt uitgevoerd. Je begint je ook af te vragen waarom niet iedereen voor deze operatie kiest. Van tevoren was ik sceptisch, maar na het eerste gesprek met Frank had ik er vertrouwen in. Na de operatie zelf ben ik om.”

» Minder

17
18
Om de hoek

“Het is niet om de hoek, maar dan heb je wel wat.”

18
19
Zeer goede ervaring

“Een zeer goede ervaring. Ik vond het fijn dat ik zelf ‘in charge’ was, dat gevoel had ik. Herstel ging spoedig.

» Lees meer

Aan het begin was ik wel bang, maar toen ik eenmaal voelde dat ik gemakkelijk kon staan durfde ik wel beter. Het idee van een buddy paste goed bij mij. Ik vind dat een goed idee.”

» Minder

19
20
Geen excentriek gedoe

“Geen excentriek gedoe, goede chirurg.”

20
21
Het herstel gaat prima

“De gehele operatie is naar tevredenheid verlopen. De dag na de operatie kon ik al naar huis, maar ik ben samen met mijn buddy nog een nachtje in een hotel gebleven om de volgende dag naar huis te rijden.

» Lees meer

De revalidatie gaat erg goed. Het is nu bijna een week geleden en ik loop binnenshuis al met één kruk. De gebruikte methode vind ik dan ook een goede methode van opereren en het herstel gaat prima.”

» Minder

21
22
Professionals

“De behandelende geneesheer en zijn crew zijn professionals die hun vak verstaan.”

22
23
Los

“Goede informatie, goed geolied team, vriendelijk en bovenal kundig!! Ik ben er zeer over te spreken. Liep na 3 dagen “los” En nu na 2 weken alleen nog wat last van een zwelling. Ik kan dr. van den Eeden aan iedereen aanraden!”

23
24
Binnen half jaar

“Heb te lang doorgelopen met versleten heup omdat ik om me heen van alles zag en flink bang was.

» Lees meer

Na de eerste operatie ben ik binnen het half jaar ook aan de tweede heup geopereerd. Kan eindelijk weer plannen maken, weekendjes weg en zelf mijn veters strikken. Zo dankbaar voor de persoonlijke behandeling en begeleiding. Ik wens jullie het aller beste toe.”

» Minder

24
25
10 jaar jonger

“Via een bevriende anesthesist hoorde ik over deze kliniek. Zeer tevreden over behandeling. Nieuwe heup maakt me tien jaar jonger.”

25
26
Zeer dankbaar

“Op de golfclub geloven ze hun ogen niet. Binnen een maand na de operatie sloeg ik mijn eerste balletje alweer. Ik ben zeer dankbaar voor de goede zorgen.”

26
27
Na de operatie

“De eerste twee dagen na de operatie was ik euforisch. Ik had weinig pijn en kon heel veel. Daarna moest ik toch een beetje gas terugnemen. Ik had flinke spierpijn. Na twee maanden was alles goed genezen en was ik pijnvrij.”

27
28
Loop als een kievit

“Het gaat uitstekend ik loop als een kievit. Beste groeten.“

28
29
Aanrader

“Na diagnose heupartrose ben ik bij dokter Frank van den Eeden uitgekomen. Zeer blij met verloop behandeling. Kan deze behandelroute ten zeerste aanraden.”

29
30
AMIS-methode

“Vanwege eerdere operatie aan heup keek ik niet uit naar de operatie van mijn andere heup.

» Lees meer

Mijn huisarts vertelde over de AMIS-methode. Mijn man en ik gingen op onderzoek uit. Zo zijn we zonder wachtlijst in België terecht gekomen. De operatie ging heel goed en zelfs het beenlengteverschil dat ontstaan was na de eerste operatie is rechtgezet. Heel gelukkig mee.”

» Minder

30
31
Uitstekende ervaring

“Uitstekende ervaring. Na drie dagen liep ik geheel zelfstandig zonder krukken; ook de trap op en af. Geen enkele complicatie, geen dik been of pijn. Zeer dankbaar ben ik.”

31
32
Uitstekend

“Uitstekende informatie, m.b.t. behandeling en nazorg. Ik beveel deze orthopeed bij iedereen aan.”

32
33
Heup vervangen

“Nu beide heupen zijn vervangen gaat het weer uitstekend met mij.

» Read more

Ik raad iedereen aan om naar dokter Frank van den Eeden te gaan voor de direct voorste benadering. Wat een geweldige methode om de heup te vervangen.”

» Less

33
34
Enthousiast

“Ik ben over alle facetten van het traject meer dan tevreden. Telefonische, email en live contacten zijn prettig en zorgvuldig.

» Lees meer

Een arts die zo de tijd voor je neemt is een uitzondering. De kliniek in België is prima qua verzorging en aandacht. De operatietechniek is een uitkomst, je bent snel weer op de been. Bovenal heb ik me in het hele traject vooral mens gevoeld i.p.v. patiënt, ik ben twee weken geleden geopereerd en weer redelijk mobiel met een kruk. Het blijft natuurlijk wel een ingreep, waarbij je de tijd moet nemen om te willen herstellen. Ik heb weinig pijn gehad en ben dus meer dan enthousiast over de werkwijze en aandacht van de mensen van deze Heupkliniek.”

» Minder

34
35
Blije patiënten

“Super mijn vrouw om 08:15 geopereerd en om 16:00 liep ze weer, het mooie is dat er in de kliniek alleen maar blije patiënten zijn.”

35
36
Probleemloos

“Op 17 februari 2014 probleemloos geopereerd door Dr. Van den Eeden. Was ik dinsdagmiddag alweer thuis na een vlotte reis, gewoon in de auto.

» Lees meer

De operatie verliep voorspoedig, de pijn was goed te doen en de goede zorgen in de Belgische kliniek hartverwarmend. Ook alle contacten per telefoon en mail waren prettig, snel en efficiënt. De dokter nam alle tijd om vragen te beantwoorden, de informatie in de behandelmap is duidelijk. Een geweldige samenwerking van een zeer deskundig arts en de patiënt. De heupkliniek verdient alle lof!”

» Minder

36
37
Top, top, top

“150 woorden zijn veel te weinig om onze buitengewone goede ervaringen met de heupoperatie van mijn vrouw te verwoorden (ik was haar buddy). Top, top, top. De dag na de operatie liep ze de kliniek uit! Heel weinig pijn.

» Lees meer

Binnen twee weken functioneerde ze weer normaal.”

» Minder

37
38
Van harte aan te bevelen

“Maandag 16 december geopereerd door Frank van den Eeden. Ik kan alleen maar zeggen helemaal top.

» Lees meer

Zo wel de manier van opereren als de na zorg die je van Frank en zijn team krijgt. Ook de kliniek is de modernste in zijn soort. Dus mocht je hier mee te maken krijgen, kan ik je hem van harte aanbevelen.”

» Minder

38
39
Direct anterieure methode

“Mijn 2de heupprothese is door F. v.d. Eeden geplaatst met de directe anterieure methode.

» Lees meer

* Alle info zeer helder en volledig * operatie planning gedegen * vakkundige werkwijze en begeleiding * opvolging uitstekend * kliniekpersoneel vriendelijk en patiëntgericht. Kortom: voor wie de noodzaak van een operatie aanwezig, een topteam.”

» Minder

39
40
Menselijke benadering

“Mijn ervaring wil ik graag met u delen waarom ik heb gekozen voor Dr. F.M.C van den Eeden. Geopereerd 7 oktober 2013.

» Lees meer

Zijn menselijke benadering, tijd en vakkundige uitleg gaf mij het vertrouwen om door dr. van den Eeden te laten opereren. Opereert alleen heupen en daarbij een techniek (voorzijde) die weinig orthopeden vaktechnisch kunnen uitvoeren. Door deze techniek maandag geopereerd, de volgende dag naar huis en ook ik heb na een week de armkrukken weg kunnen laten. Dr. van den Eeden bedankt.”

» Minder

40

Nieuwe heup ervaringen bij deze focuskliniek

Hieronder beschrijven mensen hun ervaring met de direct voorste benadering volgens het Van den Eeden-Hip protocol:

Leefregels na een voorste benadering

Wanneer u een nieuwe heup heeft gekregen door middel van voorste benadering, bent u gebonden aan een aantal leefregels:

  • U mag een paar uur na de operatie uit bed onder professionele begeleiding
  • U mag op uw zij slapen
  • U mag krukken gebruiken zolang u dat wenst
  • Nadat de wond droog is mag u een hometrainer gebruiken
  • Wanneer u nog maar één kruk gebruikt, mag u autorijden. Vergeet dit niet met uw verzekeraar te overleggen

Na ± 3 maanden hersteld

U bent vast benieuwd naar duur herstel ervaringen. In het algemeen geldt dat u na ongeveer 3 maanden weer volledig hersteld bent. Dan heeft u de volledige spierkracht en soepelheid weer terug in uw heup. U kunt na 4 weken weer lopen zonder krukken en autorijden. Na 6 weken mag u weer lichte werkzaamheden uitvoeren op uw werk en u mag na 6-12 maanden weer zwaar lichamelijk werk doen. Dit kan eerder zijn, of later. Hoe snel u herstelt is namelijk afhankelijk van een aantal factoren.

Voorgaande informatie is een indicatie. Iedereen is anders, waardoor niet iedereen even snel herstelt.

Bij Van den Eeden Hip Clinic bent u verzekerd van een hoogstaand kwalitatieve en persoonlijke aanpak, zonder dat u zich druk hoeft te maken over kosten of vergoedingen.

Maak een afspraak voor een consult

Bent u benieuwd naar wat onze gespecialiseerde kliniek voor u kan betekenen? Maak via het online contactformulier gerust een afspraak voor een consult. Bij ons bent u gegarandeerd van het beste resultaat.

Heeft u een vraag? Neem gerust eens contact met ons op! We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)70 319 11 09. U kunt ons ook mailen op info@vandeneedenhipclinic.eu. We vertellen u graag meer over nieuwe heup ervaringen, leefregels, over de ingreep zelf en over de duur van het herstel. Bekijk gerust de veelgestelde vragen. Misschien zit het antwoord op uw vraag er wel bij!