Ervaringsverhalen

In Nederland en België samen krijgen circa 43.000 mensen per jaar een nieuwe heup. Hieronder beschrijven mensen hun ervaring met de direct voorste benadering volgens het Van den Eeden-Hip protocol.

2
Binnen drie weken weer op de green

“Op alle fronten een uitmuntende behandeling, snel, goede voorlichting en begeleiding.

» Lees meer

Nooit gedacht dat ik binnen een week zonder krukken zou lopen, na 14 dagen weer auto reed en na 3 weken weer op de golfbaan zou staan.”

» Minder

2
3
Geen pijn

“Met zeer positieve gevoelens denk ik terug aan mijn heupoperatie eind augustus, uitgevoerd door dr. Frank van den Eeden.

» Lees meer

Zowel de tijd als de zorg die hij aan zijn patiënten besteedt is perfect. Een zeer deskundig arts waar je 100% vertrouwen in hebt en die ik hierbij dan ook iedereen aanraad. De dag na de operatie liep ik al met één kruk, zonder pijn, dat ik overigens helemaal niet heb gehad.”

» Minder

3
4
In twee weken weer de oude

“Ik kan dit echt iedereen die niet te zwaar is en geen zware medische klachten heeft, voor 100% aanraden.

» Lees meer

Wat geeft dit een enorme tijdswinst. Binnen 2 weken weer de oude, geen pijn, fietsen en autorijden. Onbegrijpelijk. Geen revalidatie dus.”

» Minder

4
5
Subliem

“Prima benadering, vlotte behandeling, korte wachttijd. Resultaat subliem. Binnen de kortste tijd alles weer mogelijk. De gehele behandeling (dagopname) kort en goed.”

5
6
Als een gast ontvangen

“Binnen 9 maanden 2 nieuwe heupen. Zeer snel geholpen: beide keren was er tussen 1e contact (bellen voor info) en de operatie slechts 3 weken.

» Lees meer

Frank van den Eeden en zijn team geven je het gevoel een gast te zijn, niet een patiënt. Erg aangenaam. De operatiemethode zorgt voor snel, probleemloos herstel. Aanrader. Kortom: kundigheid, professionalisme, warmte & aandacht. Mooie cocktail – waar vind je dat nog?”

» Minder

6
7
Binnen een week weer achter het stuur

“Als ik hoger dan een 10 kon geven dan kreeg dr. van den Eeden een veel hoger cijfer. Prima arts, fijn team. Goede voorlichting en begeleiding! Op maandag geopereerd en zondags erop reed ik weer auto.”

7
8
Aanbevolen

“Mijn beide heupen zijn nu vervangen en dat is uitstekend gedaan. Ik raad iedereen aan om naar Dr. Frank van den Eeden te gaan als er een heup moet worden vervangen. Wat een geweldige orthopedische chirurg.”

8
9
Goede voorlichting, een verademing

“De speciale manier van opereren heeft mij erg aangesproken. Een snelle revalidatie en ook geen wachtlijst.

» Lees meer

Ik ben super tevreden over de voorlichting en alle info die in een behandelboek is samengevat. Ik heb 18 dagen geleden een nieuwe heup gehad en loop zelfs al zonder krukken en zonder pijn. Een verademing na de afgelopen maanden voor de operatie. Een aanrader voor elke heup patiënt.”

» Minder

9
1
Fluitend naar de kliniek

“Ik ben op 19 okt 2015 geopereerd (vrouw, 59 jaar). Vanaf moment van ontwaken uit de narcose voelde ik me super.

» Lees meer

Na een dag naar huis en na 2 dagen liep ik met een kruk. Heb totaal geen pijn meer gehad, geen dik been. Kon meteen ook been goed heffen en oefeningen zonder problemen doen (nb ik ben lenig en sportief). Na 2 weken reed ik weer auto en liep zonder krukken. Als ik morgen weer geopereerd zou moeten worden dan ging ik weer fluitend naar de kliniek. Ook de info en nazorg helemaal top. Dr. van den Eeden belde naar huis op om te informeren of alles goed ging. Het was ook heerlijk dat ik op heel korte termijn geopereerd kon worden.”

» Minder

1
10
WC

“Super om 14:00 geopereerd en dezelfde avond liep ik naar een wc toe. Geen pijn, goed verzorgd, je wordt door hem persoonlijk begeleid en niet ff snel. Dr. van den Eeden neemt netjes alle tijd. Bij binnenkomst, tijdens de operatie, maar ook daarna. Prima personeel.”

10
11
Ga zo door!!!

“Allemaal mooie verhalen hier, maar een operatie is toch een ingreep. Ik was bang en mijn ritme ligt ook wat lager, maar het team heeft me echt goed begeleid.

» Lees meer

Elke dag een stapje verder, als patiënt ben je afhankelijk en hier doen ze wat ze kunnen. Erg goed. Dank aan mijn huisarts en fysiotherapeut en ook aan mijn man, de beste ‘buddy’ die er is. Frank bedankt, we hopen dat je geniet van de muziek. Ga zo door!!!”

» Minder

11
12
Prachtig

“Ik geniet weer en zie niet op tegen de volgende heup. Eerst links, over een tijdje rechts. De kliniek is prachtig!”

12
13
Zonder pijn

“Bijna drie weken na de operatie. Zonder pijn, kan alles weer doen. Ik ben zachtjes aan ook met sporten begonnen. Bewegen is mijn lust, bewegen is leven. Ik ben een gelukkig mens met dank aan Frank en zijn team!”

13
14
Blij

“Ik ben enorm blij met de keuze die ik heb gemaakt om me bij Dr. Frank te laten behandelen.

» Lees meer

Kiezen voor medische zorg in Nederland is momenteel erg verwarrend en ook verzekeraars lijken hun eigen motieven te hebben om dwars te gaan liggen of moeilijk te doen, maar ik ben blij dat ik heb doorgezet. Ik wist dat Frank een goede dokter was en vind het van hem dan ook echt enorm moedig dat hij op een moment zoals nu deze stap heeft gezet. Ik vind het prachtig. Ik loop weer! Groet.”

» Minder

14
15
Zonder gekheid

“Beperkingen heb ik niet meer. Ik doe iedere dag mijn oefeningen, fiets op de hometrainer en wandel.

» Lees meer

Als mensen horen dat je een nieuwe heup hebt gekregen, krijg je altijd griezelverhalen van wat er allemaal mis is gegaan bij anderen. Dan zeg ik altijd dat de chirurg het dan niet kan en vertel ik dat ik Frank als arts heb gehad, dus dat er niks mis gaat! Alleen jammer dat ik geen bomen meer kan beklimmen, dat optrekken gaat niet zo geweldig meer, maar ach dat deed ik voorheen ook niet! Zonder gekheid, het gaat geweldig! Hartelijke groet.”

» Minder

15
16
Kleermakerszit

“Ik ben nu 3 maanden verder. Het enige wat ik nog niet kan is in kleermakers zit gaan zitten, maar ik oefen er wel op. Ik wil jullie echt ongelooflijk danken voor deze ingreep, als het dan toch moet dan bij jou Frank!!!! Heel veel liefs Ank.”

16
17
Vertrouwen

“Een zeer goede ervaring. Een dag na de operatie stond ik naast mijn bed. Mijn vrouw kon haar eigen ogen niet geloven.

» Lees meer

Het is ook een beetje gek, zo een groot verschil door geen spieren door te snijden. Je begint je af te vragen waarom deze operatie niet overal op deze wijze wordt uitgevoerd. Je begint je ook af te vragen waarom niet iedereen voor deze operatie kiest. Van tevoren was ik sceptisch, maar na het eerste gesprek met Frank had ik er vertrouwen in. Na de operatie zelf ben ik om.”

» Minder

17
18
Om de hoek

“Het is niet om de hoek, maar dan heb je wel wat.”

18
19
Zeer goede ervaring

“Een zeer goede ervaring. Ik vond het fijn dat ik zelf ‘in charge’ was, dat gevoel had ik. Herstel ging spoedig.

» Lees meer

Aan het begin was ik wel bang, maar toen ik eenmaal voelde dat ik gemakkelijk kon staan durfde ik wel beter. Het idee van een buddy paste goed bij mij. Ik vind dat een goed idee.”

» Minder

19
20
Geen excentriek gedoe

“Geen excentriek gedoe, goede chirurg.”

20
21
Het herstel gaat prima

“De gehele operatie is naar tevredenheid verlopen. De dag na de operatie kon ik al naar huis, maar ik ben samen met mijn buddy nog een nachtje in een hotel gebleven om de volgende dag naar huis te rijden.

» Lees meer

De revalidatie gaat erg goed. Het is nu bijna een week geleden en ik loop binnenshuis al met één kruk. De gebruikte methode vind ik dan ook een goede methode van opereren en het herstel gaat prima.”

» Minder

21
22
Professionals

“De behandelende geneesheer en zijn crew zijn professionals die hun vak verstaan.”

22
23
Los

“Goede informatie, goed geolied team, vriendelijk en bovenal kundig!! Ik ben er zeer over te spreken. Liep na 3 dagen “los” En nu na 2 weken alleen nog wat last van een zwelling. Ik kan dr. van den Eeden aan iedereen aanraden!”

23
24
Binnen half jaar

“Heb te lang doorgelopen met versleten heup omdat ik om me heen van alles zag en flink bang was.

» Lees meer

Na de eerste operatie ben ik binnen het half jaar ook aan de tweede heup geopereerd. Kan eindelijk weer plannen maken, weekendjes weg en zelf mijn veters strikken. Zo dankbaar voor de persoonlijke behandeling en begeleiding. Ik wens jullie het aller beste toe.”

» Minder

24
25
10 jaar jonger

“Via een bevriende anesthesist hoorde ik over deze kliniek. Zeer tevreden over behandeling. Nieuwe heup maakt me tien jaar jonger.”

25
26
Zeer dankbaar

“Op de golfclub geloven ze hun ogen niet. Binnen een maand na de operatie sloeg ik mijn eerste balletje alweer. Ik ben zeer dankbaar voor de goede zorgen.”

26
27
Na de operatie

“De eerste twee dagen na de operatie was ik euforisch. Ik had weinig pijn en kon heel veel. Daarna moest ik toch een beetje gas terugnemen. Ik had flinke spierpijn. Na twee maanden was alles goed genezen en was ik pijnvrij.”

27
28
Loop als een kievit

“Het gaat uitstekend ik loop als een kievit. Beste groeten.“

28
29
Aanrader

“Na diagnose heupartrose ben ik bij dokter Frank van den Eeden uitgekomen. Zeer blij met verloop behandeling. Kan deze behandelroute ten zeerste aanraden.”

29
30
AMIS-methode

“Vanwege eerdere operatie aan heup keek ik niet uit naar de operatie van mijn andere heup.

» Lees meer

Mijn huisarts vertelde over de AMIS-methode. Mijn man en ik gingen op onderzoek uit. Zo zijn we zonder wachtlijst in België terecht gekomen. De operatie ging heel goed en zelfs het beenlengteverschil dat ontstaan was na de eerste operatie is rechtgezet. Heel gelukkig mee.”

» Minder

30
31
Uitstekende ervaring

“Uitstekende ervaring. Na drie dagen liep ik geheel zelfstandig zonder krukken; ook de trap op en af. Geen enkele complicatie, geen dik been of pijn. Zeer dankbaar ben ik.”

31
32
Uitstekend

“Uitstekende informatie, m.b.t. behandeling en nazorg. Ik beveel deze orthopeed bij iedereen aan.”

32
33
Heup vervangen

“Nu beide heupen zijn vervangen gaat het weer uitstekend met mij.

» Read more

Ik raad iedereen aan om naar dokter Frank van den Eeden te gaan voor de direct voorste benadering. Wat een geweldige methode om de heup te vervangen.”

» Less

33
34
Enthousiast

“Ik ben over alle facetten van het traject meer dan tevreden. Telefonische, email en live contacten zijn prettig en zorgvuldig.

» Lees meer

Een arts die zo de tijd voor je neemt is een uitzondering. De kliniek in België is prima qua verzorging en aandacht. De operatietechniek is een uitkomst, je bent snel weer op de been. Bovenal heb ik me in het hele traject vooral mens gevoeld i.p.v. patiënt, ik ben twee weken geleden geopereerd en weer redelijk mobiel met een kruk. Het blijft natuurlijk wel een ingreep, waarbij je de tijd moet nemen om te willen herstellen. Ik heb weinig pijn gehad en ben dus meer dan enthousiast over de werkwijze en aandacht van de mensen van deze Heupkliniek.”

» Minder

34
35
Blije patiënten

“Super mijn vrouw om 08:15 geopereerd en om 16:00 liep ze weer, het mooie is dat er in de kliniek alleen maar blije patiënten zijn.”

35
36
Probleemloos

“Op 17 februari 2014 probleemloos geopereerd door Dr. Van den Eeden. Was ik dinsdagmiddag alweer thuis na een vlotte reis, gewoon in de auto.

» Lees meer

De operatie verliep voorspoedig, de pijn was goed te doen en de goede zorgen in de Belgische kliniek hartverwarmend. Ook alle contacten per telefoon en mail waren prettig, snel en efficiënt. De dokter nam alle tijd om vragen te beantwoorden, de informatie in de behandelmap is duidelijk. Een geweldige samenwerking van een zeer deskundig arts en de patiënt. De heupkliniek verdient alle lof!”

» Minder

36
37
Top, top, top

“150 woorden zijn veel te weinig om onze buitengewone goede ervaringen met de heupoperatie van mijn vrouw te verwoorden (ik was haar buddy). Top, top, top. De dag na de operatie liep ze de kliniek uit! Heel weinig pijn.

» Lees meer

Binnen twee weken functioneerde ze weer normaal.”

» Minder

37
38
Van harte aan te bevelen

“Maandag 16 december geopereerd door Frank van den Eeden. Ik kan alleen maar zeggen helemaal top.

» Lees meer

Zo wel de manier van opereren als de na zorg die je van Frank en zijn team krijgt. Ook de kliniek is de modernste in zijn soort. Dus mocht je hier mee te maken krijgen, kan ik je hem van harte aanbevelen.”

» Minder

38
39
Direct anterieure methode

“Mijn 2de heupprothese is door F. v.d. Eeden geplaatst met de directe anterieure methode.

» Lees meer

* Alle info zeer helder en volledig * operatie planning gedegen * vakkundige werkwijze en begeleiding * opvolging uitstekend * kliniekpersoneel vriendelijk en patiëntgericht. Kortom: voor wie de noodzaak van een operatie aanwezig, een topteam.”

» Minder

39
40
Menselijke benadering

“Mijn ervaring wil ik graag met u delen waarom ik heb gekozen voor Dr. F.M.C van den Eeden. Geopereerd 7 oktober 2013.

» Lees meer

Zijn menselijke benadering, tijd en vakkundige uitleg gaf mij het vertrouwen om door dr. van den Eeden te laten opereren. Opereert alleen heupen en daarbij een techniek (voorzijde) die weinig orthopeden vaktechnisch kunnen uitvoeren. Door deze techniek maandag geopereerd, de volgende dag naar huis en ook ik heb na een week de armkrukken weg kunnen laten. Dr. van den Eeden bedankt.”

» Minder

40
41
Uitstekend

“Uitstekende operatie, ik loop op dag 4 zonder kruk door het huis met vrijwel geen pijn. Er is uiteraard nog belemmering in de beweging maar die valt erg mee.

» Lees meer

De persoonlijke begeleiding door dr. van den Eeden is voortreffelijk. De medewerkers verzorgen de bijbehorende papierwinkel volledig en zorgvuldig. De fysiotherapeut was op dag 3 zeer tevreden over het lopen.”

» Minder

41
42
Zorg met een hoofdletter Z

“Ik kreeg op 15 juli 2013 een nieuwe heup van Dr. van den Eeden. Hij is een bekwaam chirurg, hij is heel precies.

» Lees meer

Zijn methode van opereren, de direct anterieure methode, is veel minder belastend voor het lichaam dan de gebruikelijke methode. Je bent heel snel weer op de been. Mijn operatie is prima gelukt. Maar wat me helemaal enthousiast maakte voor van den Eeden en zijn team is de zorg. Dit is nog echt Zorg met een hoofdletter. Hij en zijn team hebben alle tijd en aandacht voor de patiënten. Alles was helemaal geweldig: operatie, zorg en nazorg! Ik kon niets beters wensen!”

» Minder

42
43
Zonder stokken, zonder pijn

“Het is nu 3 weken geleden, dat ik een heupoperatie bij dr. Frank van den Eeden heb ondergaan. Loop inmiddels zonder stokken en vooral zonder pijn. In een woord geweldig en ik kan hem bij iedereen aanbevelen.”

43
44
Vakman

“Erg vriendelijk en een vakman eersteklas! Ben bij drie orthopeden geweest en de heer van den Eeden is echt een topper!

» Lees meer

Ben twee weken geleden geopereerd en ja valt nog niet mee maar dat komt je voelt je niet ziek en je wil graag weer te veel en dat moet je even niet doen! Het heeft 3 tot 6 maanden nodig en ja zoals toen ik 18 was dat wordt het nooit maar voel wel heel veel vooruitgang en heb weer veel meer bewegingsruimte. Bedankt!”

» Minder

44
45
Positieve ervaring

“Wat een geweldige, positieve ervaring vergeleken met de onpersoonlijke benadering in andere ziekenhuizen.

» Lees meer

Dr. v.d. Eeden heeft alle tijd voor je zowel als mens als ook als patiënt. Ik loop na een week alweer zonder krukken. Kan dit iedereen aan bevelen! Mocht mijn andere heup ook aan vervanging toe zijn, dan zeker weer door dr. v.d. Eeden.”

» Minder

45
46
Klasse

“Eind 2010 heb ik mijn eerste heup gekregen door dr. Frank van den Eeden, 4 juni mijn 2e, maar nu in een klasse ziekenhuis bij Gent.

» Lees meer

De methode, korte lijnen, en geweldige verzorging en niet te vergeten 1e klas hygiëne. Alles verzorgt tot in de puntjes! Nu na een week thuis, weinig pijn en ik kan mij goed bewegen zonder krukken. Een aanrader voor eenieder die voor deze methode in aanmerking komt!”

» Minder

46
47
Prima geholpen

“Op korte termijn geholpen. Na operatie de volgende dag naar huis. Na 5 weken zonder krukken weer volledig kunnen lopen. Prima geholpen.”

47
48
Uniek

“De methode die dr. v.d. Eeden hanteert is uniek. Na de operatie van mijn nieuwe heup kon ik de volgende dag al heel goed uit de voeten.

» Lees meer

En ging de revalidatie veel sneller als bij de conventionele methode. Ook het kleine litteken van de ingreep spreekt mij zeer aan. Ik ben hier erg tevreden over en ben nu in afwachting omtrent een datum voor de tweede heup.”

» Minder

48
49
Leuk om te laten weten

“Ik vind het leuk om jullie te laten weten, dat ik op 9 februari j.l., precies 11 maanden na de operatie door Frank, 200 km op één dag  heb geschaatst in Zweden.

» Lees meer

En dat zonder problemen (op wat spierpijn na). De operatie mag dus wel geslaagd genoemd worden!”

» Minder

49
50
Geskied

“Ik heb alweer volop geskied, groeten van Annelies”

50
51
Een nieuwe heup

“Deze nieuwe methode is nog niet zo bekend vandaar mijn verslagje. Na onderzoek in Rijswijk geopereerd in Gent.

» Lees meer

Ik werd als eerste geholpen en toen ik wakker werd, werd ik alleen maar verwend. De volgende ochtend kon ik zonder problemen douchen en ben ik gaan oefenen met lopen. Met krukken de gang heen en weer en daarna met één kruk de trap op en neer. Tijdens de operatie waren geen spieren doorgesneden. Op mijn dijbeen zat een redelijk kleine sticker en een waterdichte pleister. Op 1 september was ik geopereerd en op 18 september kwam ik op de laatste controle. Kundige specialisten hebben mij als vrienden behandeld. Voor altijd sluit ik deze groep in mijn hart. Anneke W. uit Amsterdam”

» Minder

51
52
Kattebelletje!

“In de natuur bestaat geen vervreemding. Alles is er op zijn plaats. Een kattebelletje! Hartelijk dank voor de plezierige en deskundige begeleiding. Jan en Riet.”

52
53
Zéér tevreden!!!

“Ik kwam zojuist de enquete tegen die ik vergeten was mee te nemen. Bij deze dus, een tien!

» Lees meer

Het blijft allemaal prima gaan en ik ben en blijf dus zéér tevreden!!! Groeten, Janneke”

» Minder

53
54
Waardering

“Ik kom uit een nest waar mij geleerd is om waardering zonder enige voorbehoud te uiten. Vandaar deze kleine uiting van mijn grote waardering voor jullie. Vriendelijke groet”

54
55
Tevreden

“Alles een 10 ik ben zeer tevreden, Joke”

55
56
’t Dorp in

“Ik ben jullie erg dankbaar voor de behandeling en alle zorg er omheen. ’t Herstel verloopt voorspoedig.

» Lees meer

Loop met de dag beter en gister voor ’t eerst ’t dorp in gefietst. Wat een heerlijk gevoeld om weer mobiel te zijn. Vriendelijke groet, Rimke”

» Minder

56
57
Team-gevoel

“Overall tevredenheid = 10. Dit is echt HELENDE ZORG. Kleinschaligheid, directe korte lijn vóór, tijdens en ná behandeling: GROOT PLUSPUNT. Geeft team-gevoel.”

57
58
Persoonlijk en fijn

“Zeer persoonlijk en fijne benadering, iedereen zeer attent en dit alles in een zeer ontspannen setting, groetjes en bedankt, Jacqueline, patiënt 10-02-2014”

58
59
Topsporter

“Als ex-topsporter erg veel baat bij gehad”

59
60
Lof

“Ik heb alleen maar alle lof over de gehele gang van zaken en ben van alle klachten verlost. Fantastisch professionele en persoonlijke behandeling!”

60
61
Een verademing

“Graag wil ik laten weten hoe fijn Doortje en ik de manier vonden waarop jullie met patiënten omgaan.

» Lees meer

In vergelijking met een ‘normaal’ ziekenhuis voelde dit als een verademing. Onze hartelijke dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Gemma”

» Minder

61
62
Dank en respect

“Dank en Respect voor kennis, kunde en betrokkenheid!”

62
63
Beiden een nieuwe heup

“Hierbij willen wij onze dank uitspreken voor de manier waarop jullie ons beiden aan een nieuwe heup hebben geholpen.

» Lees meer

Binnen een tijdsbestek van vijf weken zijn wij allebei in de kliniek bij Gent geopereerd. De zeer persoonlijke benadering, maar vooral de grote deskundigheid, hebben bij ons indruk achtergelaten. Hoewel we allebei nog aan het revalideren zijn, zien wij ernaar uit dat wij weer zonder belemmeringen ons sportieve leventje kunnen voortzetten. Hulde aan de heupkliniek. Een absolute aanrader voor iedereen die een nieuwe heup nodig heeft. Groet, Roelof en Marian”

» Minder

63
64
Vertrouwen en deskundigheid

“Het gaat om vertrouwen en dat had ik wel in de behandeling. Deskundigheid!”

64
65
Persoonlijke behandeling

“Op alle onderwerpen scoren jullie een 10! Nog nooit heb ik zo’n persoonlijke medische behandeling gehad als bij jullie”

65
66
Zeer korte wachttijd!

“Ik kan niet anders dan tienen geven zo goed ben ik geholpen.

» Lees meer

Dr. F. vd. Eeden is zeer kundig maar ook heel meelevend en heel eerlijk naar patiënt. Vanaf de eerste kennismaking voelde ik me direct op mijn gemak & ook heel belangrijk is de zeer korte wachttijd!”

» Minder

66
67
Onze lieve heer

“Ze zeggen altijd dat een 10 voor onze lieve heer is, maar jullie hebben ‘m ook dik verdiend!! Janneke”

67
68
Aanbevelen

“Ik zal jullie zeker aanbevelen bij een ieder die een nieuwe heup nodig heeft”

68
69
Gehele staf

“Ik ben buitengewoon tevreden! Fantastische, kundige en liefdevolle behandeling, niet alleen door Frank v.d. Eeden, maar door zijn gehele staf”

69
70
Zonder pijn

“Al vier weken na de operatie kon ik alle bewegingen weer maken met mijn geopereerde been!

» Lees meer

Zonder pijn ga ik in maart weer skiën en in voorjaar zit ik weer op de racefiets iets wat ik zes maanden geleden voor onmogelijk had gehouden.”

» Minder

70
71
Jonger

“Ik voel mij weer 10 jaar jonger. Hans”

71
72
Zonder krukken in huis

“Op maandag 10 december geopereerd. De operatie duurde slechts 50 minuten.

» Lees meer

Na de operatie geen noemenswaardige pijn gehad. Op dinsdag 11 december kon ik al direct met 1 kruk trap op en af lopen in de kliniek. Vervolgens na de lunch ontslagen uit de kliniek en terug naar huis. Op de woensdag liep ik al zonder krukken in huis. Uiteindelijk slecht 1 week uit het arbeidsproces geweest!”

» Minder

72
73
Nee, geen wachtlijst

“Binnen no time zat ik bij hem in de kliniek in Rijswijk op intake hetgeen een bijzondere ervaring was.

» Lees meer

Eindelijk een arts die alle tijd neemt en heeft voor zijn patiënt. Geen gesprek van 10 minuten maar een uitgebreide intake. Alle facetten van mijn klachten en van de operatie werden besproken. Tijdens de intake werd al snel duidelijk dat ik te maken had met een zeer ervaren arts die echt vertrouwen uitstraalde en mij wilde verlossen van mijn klachten. Op de vraag wanneer hij mij kon opereren, was er geen wachtlijst! Geen wachtlijst? Nee, geen wachtlijst!”

» Minder

73
74
Via internet

“Omdat ik steeds meer beperkt werd in mijn beweging en hiervan last ondervond bij wandelen, fietsen en skiën toch besloten om de operatie te laten uitvoeren.

» Lees meer

De operatie methode die Frank hanteert wordt nergens anders hetzelfde uitgevoerd met daarnaast een hele lange wachtlijst van minimaal zes maanden! Aangezien ik snel geholpen wilde worden, ben ik op het internet gaan zoeken en bij Frank van den Eeden uitgekomen.”

» Minder

74
75
Super snelle revalidatie

“Een geweldige ervaring om door Frank van den Eeden en zijn team geholpen te worden!!!

» Lees meer

Door een geboorte afwijking wist ik al op jonge leeftijd dat ik vroeg of laat een keer aan een nieuwe heup moest. Geen mooi vooruitzicht maar wat moet dat moet. Ik zag toch wel een beetje op tegen de operatie. Reden hiervoor waren o.a. mijn nog jonge leeftijd van 57 jaar en omdat een heup maar 1 keer goed vervangen kan worden! Verder wil ik alle mensen die mogelijk een heupoperatie moeten ondergaan adviseren een afspraak te maken bij deze kliniek. U bent echt in vertrouwde handen bij een zeer deskundig orthopeed. Zijn operatiemethode staat garant voor geen pijn na de operatie en een super snelle revalidatie.”

» Minder

75