Uw nieuwe heup operatie bij focuskliniek Van den Eeden

De operatie wordt volledig vergoed; bekijk recente meldingen!

Van den Eeden Hip Clinic is een gespecialiseerde kliniek met de focus op het heupgewricht. Binnen Van den Eeden Hip Clinic verrichten wij slechts heupoperatie via de direct anterieure methode, ook wel voorste benadering genoemd.

U maakt zelf geen kosten; het verschil tussen uw vergoeding en de kosten voor de operatie neemt Van den Eeden Hip Clinic van u over middels een akte van cessie

De heup wordt hierbij via de voorzijde van het gewricht toegankelijk gemaakt, zonder de spieren en pezen te beschadigen. Bij deze behandelmethode maakt de expertise van de specialist het verschil en kwaliteit en persoonlijke begeleiding zijn hierbij belangrijk. Vanuit dit perspectief en zijn eigen passie, heeft Dr. F.M.C. van den Eeden in 2012 zijn eigen focuskliniek opgericht.

Een nieuwe heup door middel van een operatie door voorste benadering

Bij Van den Eeden Hip Clinic hebben wij ons volledig toegelegd op de behandeling van coxartrose via de voorste benadering.

Wij hebben een uniek samengesteld programma en al onze patiënten zullen ons behandelboek overhandigd krijgen na het eerste consult. Lees hier de verhalen van onze patiënten.

Persoonlijke behandeling en meetbaar betere resultaten

Wij verrichten alleen totale heupoperaties en passen daarbij persoonlijke benadering toe waarbij de patiënt centraal staat. Omdat wij werken volgens ons unieke Van den Eeden Hip-protocol, kunnen wij in de hoogste kwaliteit zorg voorzien. Door centralisatie van het behandelaanbod, zorgen wij voor een meetbaar beter resultaat, bij zowel oudere als jongere mensen. Voorts hanteren wij geen wachtlijsten!

Geen eigen bijdrage en geen kosten

Bij Van den Eeden Hip Clinic bent u verzekerd van een hoogstaand kwalitatieve en persoonlijke aanpak, zonder dat u zich druk hoeft te maken over kosten of vergoedingen. Het eventuele verschil tussen de vergoeding van uw zorgverzekeraar en de totale kosten van de operatie nemen wij van u over middels een akte van cessie behoudens uw jaarlijks eigen risico. Voor meer informatie over vergoedingen klik hier.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Van den Eeden Hip Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)70 319 11 09. Wij beantwoorden uw vragen graag. U kunt ook een consult aanvragen door het contactformulier in te vullen. Ook per e-mail zijn wij te bereiken via info@vandeneedenhipclinic.eu.

Afspraak maken Bel Direct