Heupprothese voorste benadering: minder pijn

Bij een heupprothese via de voorste benadering wordt de heup via de voorzijde van het gewricht benaderd. Deze behandelmethode wordt ook wel de direct anterieure methode genoemd.

De heupoperatie biedt veel voordelen voor mensen die last hebben van artrose of een versleten heup willen vervangen voor een nieuwe. Zo ervaart u minder pijn, is er minder spierschade, treden er minder complicaties op en u mag na de operatie sneller naar huis. Dat beamen ook de vele mensen die u al zijn voorgegaan, zoals u op deze pagina kunt lezen.

“U maakt zelf geen kosten, want het verschil tussen uw zorgverzekeringsvergoeding en de kosten voor de heupoperatie nemen wij van u over middels een akte van cessie

 

Veilig herstel na heupprothese voorste benadering

  • Geen kosten
  • Betere resultaten
  • Geen wachtlijsten
  • Persoonlijke behandeling
  • Veilig herstel
  • Korte revalidatie

Bent u geïnteresseerd in de heupprothese voorste benadering? Neem dan contact op met de Van den Eeden Hip Clinic.

Geen kosten

Als particuliere focuskliniek gericht op de heup hebben wij geen contracten met zorgverzekeraars. Een totale heupoperatie valt binnen de wettelijke basiszorg. Hierdoor is de zorgverzekeraar gehouden tot volledige vergoeding over te gaan. U dient wel rekening te houden met uw eigen risico.

Onze kliniek is vergelijkbaar met klinieken die wel contracten hebben met zorgverzekeraars. Echter is ons voordeel dat wij enkel de heupprothese voorste behandeling uitvoeren.

Maak een afspraak

Wilt u graag een afspraak maken voor een heupprothese voorste benadering? Bel ons dan via 070-3191109 of stuur een e-mail naar info@vandeneedenhipclinic.eu.

U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze Veel Gestelde Vragen pagina.

Afspraak maken Bel Direct