Klachten vanwege een versleten heup

Heeft u last van klachten vanwege een versleten heup? Van den Eeden Hip Clinic is een focuskliniek gespecialiseerd in het behandelen van heupartrose, ook wel coxartrose genoemd. Een heupoperatie kan klachten die daardoor optreden verhelpen.

De heup behandeling wordt volledig vergoed, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken.

De operatie wordt volledig vergoed door Hip Clinic

Een behandeling van uw heup bij onze kliniek is voor u volledig kosteloos. Deze wordt vergoedt door uw zorgverzekeraar. Een mogelijk verschil tussen de vergoeding en de kosten van de operatie nemen wij zelf voor onze rekening, door middel van een akte van cessie.

Wat is een focuskliniek?

Een focuskliniek is een kliniek die gespecialiseerd is in een of meerdere specifieke behandelingen. De specialisatie van Van den Eeden Hip Clinic is heup artrose. Bij de operatie maken wij gebruik van de ‘direct anterieure methode’, een behandelmethode die het heupgewricht via de voorkant vervangt. Bij deze methode hoeven spieren en pezen niet doorgesneden te worden.

Klachten bij een versleten heup laten behandelen

  • Uitstekende resultaten en ervaringen
  • Geen wachtlijsten
  • Persoonlijke behandeling
  • Rustig en veilig herstellen
  • Korte revalidatie periode

Meer weten? Neem gerust contact op

Heeft u vragen over de klachten die u vanwege uw versleten heup ervaart? Of wilt u meer weten over de operatie en de vergoeding daarvan? Neem gerust vrijblijvend contact op via 070 319 11 09, per e-mail of door middel van het contactformulier op onze website. U kunt ook direct een afspraak maken.

Bekijk ook onze ‘veelgestelde vragen’ pagina voor antwoorden op vragen die wij regelmatig krijgen.

Afspraak maken Bel Direct